Her kuruluş, teknolojik düzeyde ilerlemeyi amaçlamaktadır. Teknoloji çağında olduğumuz için birçok şirket kendi içerisindeki işleyiş biçimini teknolojik altyapıyla sağlamaktadır. Yazılımlar, bu bütünün en büyük parçasıdır. Oluşturulan yazılımlar, şirket içi işlerin hafiflemesine sebebiyet verir. Şirket içi yazılım çözümleri tarafımızca sunulan hizmetler arasında yer almaktadır.

Pomelo Soft olarak bu konuda müşterilerimize yardımcı oluyor ve şirket içindeki işlerin daha teknolojik bir düzeyde ilerlemesine yardımcı oluyoruz. Şirket içerisindeki işlerin otomatik bir şekilde yapılabilmesi, iletişim gücü, iş işlevselliği tarafımızca oluşturulan yazılımlar sayesinde sağlanmaktadır. Tüm bu olanaklar tarafımızca sorunsuz bir şekilde sunuluyor. Örneğin daha önceden yaptığımız sipariş takip sistemleri, birçok şirketin kullanmasına ve iş yüklerinin hafiflemesine sebebiyet vermiştir.

Şirketlerin ihtiyacı olan yazılımlar tarafımızca en kapsamlı şekilde oluşturulmaktadır. Yazılımların oluşum süreci hızlanmakta ve müşterilerimizin zaman kaybı yaşaması engellenmektedir. Şirket içi yazılım çözümleri birçok şirkete verdiğimiz hizmetler arasında yer almaktadır. Referanslarımızın genişliği, oluşturduğumuz yazılımların başarılı olmasından kaynaklanıyor. Sektör bazlı oluşturduğumuz programlar, şirketin rakiplerinden daha hızlı bir şekilde çalışmasını ve zaman kaybı yaşamadan tüm işlemlerini tamamlayabilmesine olanak tanıyor. Bu sayede müşterilerimiz, bizlerden memnun kalıyor ve hizmetimizin kalitesinden faydalanabiliyor. Pomelo Soft olarak, sektör bazlı olan tüm yazılım çeşitlerini oluşturabilmekteyiz. Oluşturduğumuz yazılımların aynı zamanda kullanımı kolay olduğundan dolayı müşterilerimizin teknik konuda zorlanması ihtimal dahilinde değildir. Yönetim panelinin kolay olması, personellerin de kullanabilmesine sebebiyet vermektedir.

Şirket İçi Yazılım Çözümleri İş Yükünüzü Hafifletsin!

Firma olarak bu hizmeti sunarken en önemli amacımız, müşterilerimizin teknolojik düzeyde bir altyapıya sahip olmasıdır. Şirket içi yazılım çözümleri sayesinde şirketlerin iş yükü hafifliyor ve daha sistematik bir şekilde çalışması mümkün hâle geliyor. Şirket içerisinde kullanılacak olan tüm yazılım çeşitleri tarafımızca oluşturulmakta ve müşterilerimizin tüm isteklerine yanıt verilebilmektedir. Yazılım oluşum süresinden sonra ekstra bir özelliğin eklenmesi isteniliyorsa, bu ihtiyaç da tarafımızca karşılanacaktır. Çünkü oluşturduğumuz yazılımlar, sıfırdan yazılmakta ve en kapsamlı şekilde gelişebilir özelliklere sahip olmaktadır. Bu niteliğe sahip olması, hizmet kalitemizin ön plana çıkmasını ve profesyonelliğimizi konuşturmamızı sağlamaktadır. Şirketlerin bizi tercih etmesi halinde isteklerine göre bir programın oluşturulması mümkündür.

Şirketin bir internet sitesi varsa ve bu sitenin işlerle alakalı bir yazılıma ihtiyacı bulunuyorsa, bu konuda da yardımcı olabiliriz. Sisteme entegre edeceğimiz yazılımlar, iş yükünüzün hafiflemesine ve işlerinizin daha kolay bir şekilde kontrol edilmesine sebebiyet verecektir. Şirket içi yazılım çözümleri kusursuz, kapsamlı ve işlevsel bir şekilde verilen bir hizmettir. Verdiğimiz bu hizmet, her şirket tarafından takdire şayan olmayı başarmış ve sürekli tercih edilmemizi sağlamıştır. Oluşturacağımız yazılımlar, çözüm odaklı ve müşteri potansiyelini olumlu etkileyecek şekilde hazırlanacaktır. İşlerinizin daha hızlı bir şekilde bitmesi ve daha sistematik bir şekilde ilerlemesi, oluşturduğumuz yazılımlar sayesinde mümkün hale gelecektir.

Şirket İçi Yazılım Çözümleri Zaman Kaybı Yaşamanıza Engel Olacak!

Şirketinizin daha sistematik ve teknolojik bir düzeyde olmasını istiyorsanız, bizlerle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. İhtiyaçlarınızı belirttiğiniz taktirde yazılımın oluşum süreci başlayacak ve tarafınıza bilgi verilecektir. Şirket içi yazılım çözümleri hizmetimiz, zaman kaybı yaşamanıza engel olacak ve daha hızlı bir şekilde işlerinizi yönetmenize yardım edecektir. Sistematik bir şekilde çalışmak, iş yükünün azalmasına ve müşteri potansiyelinin olumlu etkilenmesini sağlamaktadır. Bu bilinçle verdiğimiz hizmetler, şirketlerin sistematik altyapısını oluşturmaktadır. Sektörünüzle alakalı bir yazılım istiyorsanız, bu konuda size yardım edeceğimizden şüpheniz olmasın. Sektörünüze bağlı olan yazılım, rakiplerinizden daha iyi işler çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

  • En İyi Yazılım Firması En İyi Yazılım Firması
  • Tecrübeli Özel Yazılım Firması Tecrübeli Özel Yazılım Firması