Türkiye’de müşterilerinin yazılım ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan sayılı firma bulunmaktadır. Pomelo Soft firması olarak, bu firmaların arasında yer alıyor ve müşterilerin yazılım ihtiyaçlarını kapsamlı bir şekilde karşılıyoruz. Yazılım firması olarak detaylı, kapsamlı ve analizlerle yaptığımız çalışmalar; her zaman tercih edilmemizi sağlamış ve aynı zamanda müşterilerimizi dijital ortamda başarıya ulaştırmıştır.

Şirket içi yazılım çözümleri, web yazılım, uygulama kodlama, web sitesi tasarımı, web yazılım altyapısı oluşturma gibi hizmetler tarafımızca profesyonel bir düzeyde verilmektedir. Tüm tasarımların özgün bir şekilde olması, sıfırdan kodlarla hazırlanması müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktadır. Bu sayede bizi tercih edenler, dijital ortamdaki hedeflerine daha rahat bir şekilde ulaşmakta ve aldığı hizmetle kendi sektöründe öncü olabilmektedir.

Hizmet Kalitemiz ve Anlayışımız

Hizmet kalitemiz tecrübeli personellerimizle birlikte her geçen gün daha iyi bir kalite düzeyine ulaşmıştır. Bu sayede müşterilerimiz bizleri tercih ederek büyük bir avantaj yakalamaktadır. Yazılım firması olarak müşterilerimizin istedikleri her şeyi karşılamaktayız. Örneğin müşterimizin bir web sitesine ihtiyacı varsa ve bu web sitesinin özel yazılımlara ihtiyacı bulunuyorsa, bu konuda gereken tüm çalışmaları profesyonel bir düzeyde gerçekleştireceğimizden emin olabilirsiniz. Firma olarak tüm bu çalışmaları profesyonel bir düzeyde gerçekleştirmemiz, tercih edilme sebeplerimiz arasında yer almaktadır. Bu sayede sektörde öncü bir firma olarak bilinmemiz, aşikârdır. Tüm bunların yanı sıra hizmetlerimizin yazılım altyapısıyla sunulması, verilen hizmetin daha da gelişmiş bir düzeye olanak tanımasını sağlamaktadır.

Hizmet anlayışımızda her zaman müşterilerimizi memnun etmek vardır. Müşterilerimizin memnuniyeti bizler için en önemli husustur. Bu yüzden müşterilerimiz bizleri tercih ettiğinde bizlerden maksimum verim alabilmektedir. Yazılım firması olarak internet sitelerini, şirketleri, uygulamaları işlevsel bir hâle getirmekteyiz. İşlevsel bir hale getirilmesine yardımcı olmamız, sektörde öncü olmanızı sağlayan faktörler arasında yer almaktadır. Bu sayede müşterilerimiz bizleri tercih ederek birçok avantajdan faydalanmaktadır. Personellerimizle birlikte verdiğimiz hizmetin aynı zamanda teknik desteğinin de bulunması, tarafımızca mümkün hâle getirilmiştir. Teknik aksaklık oluştuğu taktirde gereken desteği veriyor ve müşterilerimizin mağduriyet yaşamasını tamamen engelliyoruz.

Yaptığımız Çalışmaların ve Sunduğumuz Hizmetin Avantajları

Yaptığımız çalışmaların ve sunduğumuz hizmetin kalite adı altında gerçekleştirilmesi, profesyonel bir düzeyde ilerlemesi müşterilerimizin dijital ortamdaki konumunu daha iyi bir hâle getirmektedir. Yazılım firması olarak bu bilinçle hizmet verdiğimizden ötürü herhangi bir mağduriyetin oluşması mümkün değildir. Özel yazılımlarla sitelerin, şirketlerin, uygulamaların daha işlevsel bir düzeye ulaşmasını sağlamaktayız. Özellikle internet sitelerinde ihtiyaç duyulan yazılımlar ve yazılım çözümleri, sitelerin ziyaretçilerini olumlu etkilemektedir. Bu sayede web sitesi sahipleri, ziyaretçi potansiyelini daha iyi bir duruma getirebilmekte ve internet sitesinden daha fazla verim alabilmenin keyfini yaşamaktadır. İhtiyaç duyduğunuz tüm yazılım çalışmaları tarafımızca gerçekleştirilmekte ve sizlerin isteklerine de en iyi şekilde yer verilmektedir.

Firma olarak temel prensibimiz, her zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaktır. Müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu yazılımlar, tarafımızca kısa süre içerisinde oluşturulmakta siteye veya uygulamaya entegre edilmektedir. Yazılım firması olarak tüm bu işlemleri kısa süre içerisinde gerçekleştirmemiz, zaman kaybı yaşanmasını engellemektedir. Zaman kaybının yaşanmaması ve müşterilerimizin bizlerden maksimum verim elde edebilmesi, tarafımızca mümkün hâle getirilmiştir. Bu sayede müşterilerimiz bizleri tercih ettiğinde, birçok avantajdan faydalanmaktadır. İhtiyaç duyulan tüm tekniksel çalışmalar, yazılım çözümlerimiz ile karşılanmaktadır. Yazılım çözümleri, sektördeki yerinizi daha iyi bir konuma ulaştırmakta aynı zamanda ziyaretçilerinizin ve müşterilerinizin ilgisini çekmektedir. Ziyaretçilerinizin ve müşterilerinizin ilgisini çekmek için görsel görünümlü yazılım altyapıları, tarafımızca sizlere sunulmaktadır.

  • Şirket İçi Yazılım Çözümleri ile Başarıya Ulaşın! Şirket İçi Yazılım Çözümleri ile Başarıya Ulaşın!
  • SQL Veri Tabanı Nedir? Ne İşe Yarar? SQL Veri Tabanı Nedir? Ne İşe Yarar?