Fruugo Pazar Yerinde Nasıl Satış Yapılır?

İnternetten alışveriş yapmaya olan ilgi,E-Ticaretin her geçen gün büyümesiyle günden güne artmaktadır.İnternetten yapılan alışverişe olan ilgiyle beraber E-Ticaret yapmak isteyen kişi sayısıda beraberinde arttı. Bir çok girişimci kendilerine ait E-Ticaret sitesi kurarak ya da pazar yerlerinde mağaza açarak internette ticaret yapmaya başladı.

Pazaryerlerinde mağaza açmak isteyen işletmeler yurtiçi pazarında Trendyol,Hepsiburada,N11 vb. pazaryerlerini tercih edebileceği gibi yurtdışı pazarında Amazon,Ebay ve Etsy gibi platformlarını da tercih edebilir. Bununla yanı sıra alışveriş yapan kişi sayısının artmasıyla Fruugo pazaryerini tercih eden bir çok işletme sahibi kişi de bulunmaktadır. 

Son zamanların popüler E-Ticaret pazaryeri platformlarından birisi haline gelen Fruugo'da satış yapmak isteyen kişi sayısı artmaktadır ve bu pazar yerini tercih eden kişilerin bilmesi gereken önemli detaylar bulunmaktadır.

Fruugo'da Nasıl Satış Yapılır adlı bu yazımızda sizler için Fruugo ve Fruugo'da satış yapmak ile ilgili önemli konuları derledik. Global pazaryerleri arasında bulunan Fruugo'da mağaza açarak satışlarınıza başlayabilirsiniz.

 

Fruugo Pazaryeri Nedir?

İşletmelerin satış yapmasına ve alışveriş yapmak isteyen kişilere olanak tanıyan bir pazaryeri platformu olarak bilinmektedir. Merkezi İngiltere'de bulunan Fruugo alıcılar ve satıcıları bir arada bulundurmaktadır. Bu platformda satış yapmak isteyen kişiler Avrupa,Amerika ve Asya kıtalarındali bir çok ülkeye satış yapma fırsatı sunmaktadır.

 

Fruugo'da Nasıl  Mağaza Açılır?

Her pazaryerinde olduğu gibi Fruugo'da satış yapmak için mağaza açmanız gerekmektedir. Mağaza açabilmek için her satıcı'nın sell.fruugo.com sayfasını ziyaret ederek mağaza açma formunu doldurması gerekmektedir. Fruugo'da mağaza açma formunda satıcıdan istenilen bilgiler aşağıdaki gibidir;

1.Adım: Koşul Onayı 

2.Adım: Satıcı'nın İletişim Bilgileri

Adı Soyadı

E-posta

Cep Telefon Numarası
3.Adım: Şirket Bilgileri

Ticaret Adı

Web Sitesi URL'si

Katalog URL'si

Kayıt Ülkesi

Satış Vergisi/KDV Kayıtlı

Başka pazaryerinde satış yapılıyor mu?

Pazaryerlerinde yaklaşık yıllık satış sorularına cevap verilmesi gerekmektedir.

4.Adım: Nakliye Bilgileri

Uluslararası Nakliyat

Takip Edilen Gönderiler

Sevkiyat Ülkesi

5.Adım: Ürün Bilgileri

Fruugo'da Listelenecek Ürün Sayısı

Tüm Ürünler için GTIN

Üretici iseniz GTIN den muaf olduğunuzu bildirmeniz gerekmektedir.

6.Adım: Teknik Bilgiler

Teknik belgeleri okuyarak onaylamanız ve Entegrasyon ile çalışıyorsanız işaretleminiz gerekmetedir.

Mağaza formunda olan bu bilgileri doldurduktan sonra satıcılar Fruugo’da mağaza açma başvurusu yapabilir. Mağaza açma başvurunuz onaylandıktan sonra da bu platforma ürünlerini yüklemeniz ve satış yapmaya başlamanız mümkün.

 

Fruugo'da Satış Yapabileceğiniz Ülkeler Nelerdir?

Fruugo'da satış yapan kişi ve işletmelerin birçok ülkede de mağaza açabilirler.Satış yapabileceğiniz ülkelere örnek verecek olursak;

Almanya

Amerika

Avusturya

Belçika

Fransa 

İtalya

Japonya

Kanada

Türkiye

Fruugo'da satış yapabileceğiniz ülkelerden sadece birkaçıdır. Satışı desteklemek için Fruugo İngilizce ,Fransızca, Almanca ve Türkçe gibi birçok dilde hizmet vermektedir. Sizlerde bu hizmetlerden yararlanmak ve bu ülkelerde satış yapmak için Fruugo'da mağaza açabilirsiniz.

Fruugo'da Satış Yapmanın Avantajları Nelerdir?

Fruugo'dan satış yapmak üzere mağaza açacak kişi ve işletmelerin Fruugo'nun kendilerine avantaj sağlaması nedeniyle tercih ettiği platformdur. Bir e-ticaret platformu olarak Fruugo'nun güvenilirliği, markalara çok sayıda avantaj sağlar. Birlikte bu avantajları inceleyelim;

İngiltere'de kurulan bir E-Ticaret platformu olan Fruugo, çeşitli ülkelerdeki markaların satışını kolaylaştırmaktadır.

Farklı ülkelerde farklı para birimleriyle ticaret yapabilen markalar döviz geliri elde edebilmektedir.

Birleşik Krallık'taki yüksek kullanım oranıyla Fruugo'nun marka bilinirliği,Fruugo'yu satıcılar için değerli bir araç haline getiriyor.

Fruugo'da satış yapan hem bireyler hem de işletmeler tarafından çeşitli ürün kategorilerinde satış yapabilir.

Fruugo'nun teknolojisi son derece etkileyicidir. Çeviri yapma kapasitesine sahiptir. Bu özellik, Fruugo'da satış yapan kişilerin ve işletmelerin çeşitli ülkelerde satış yapmasına olanak tanır.

Platformda kampanya planlaması sayesinde Fruugo'da satış yapan markalar ürünlerini indirimli olarak satabilirler.

Fruugo ortaklıkları sayesinde markalar operasyonel süreçlerini yürütebiliyor.

 

Fruugo'da Satışları Nasıl Arttırabilirsiniz?

Fruugo'da satış yapmaya başladıktan sonra size fayda sağlayacak bir kaç adım takip ederek satışlarınızı artıracak stratejilerden yararlanabilirsiniz. Genel olarak artık her marka kendi rekabet stratejisini oluşturmaktadır. Bunu başarmak için markaların rakiplerini kapsamlı bir şekilde analiz etmesi gerekiyor. Ayrıca Fruugo kullanıcıları, satışlarını artırmak için yüksek talep gören ürünleri kullanmanın avantajlarından yararlanabilirler. Böylece uygun ürün ve hizmetleri  tercih eden markaların zorlanmadan satışlarını arttırabilmektedir.Aynı zamanda ürünlerinizde kaliteli görsel kullanmak, ürün açıklamalarını detaylı girmek ve anahtar kelimeler kullanmak satışlarınızın artmasına katkı sağlayabilir.
 

  • Ozon Pazaryeri'nde Nasıl Satış Yapılır? Ozon Pazaryeri'nde Nasıl Satış Yapılır?
  • Etsy Pazaryerinde Satış Yapmak Etsy Pazaryerinde Satış Yapmak