İnternet dünyasında başarılı olabilmek için sağlam bir altyapıya sahip olmak gerekir. Sahip olunan altyapı sağlamsa, sıfırdan kodlarla yazılmışsa ve çözüm odaklıysa başarılı olabilmek mümkündür. Pomelo Soft olarak bu konuda müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyor ve web yazılım hizmetimizle müşterilerimizin internet dünyasında başarılı olmalarını sağlıyoruz. İnternet dünyasında sağlam bir altyapıya sahip olan müşterilerimiz, daha fazla kitleye hitap edebiliyor ve çözüm odaklı bir şekilde entegre yazılımlarla sitesini yönetebiliyor.

Sitenin istenilen özelliklere sahip olması tarafımızca sağlanacağı için tekniksel bir problem yaşanması söz konusu değildir. Altyapının müşterinin bulunduğu sektöre uyarlanması, müşterilerimizin sektörde başarıya ulaşmasını sağlamakta ve daha fazla müşteri kazanmasını sağlamaktadır. İhtiyaca uygun tüm yazılım çeşitlerini oluşturabilmekte ve kusursuz bir şekilde müşterilerimize sunmaktayız.

Hangi sektörde yer alırsanız alın, tarafımızca sunulacak olan web yazılım çözümleri işinize yarayacak aynı zamanda iş yükünüzü hafifletecektir. Sahip olacağınız özellikler sayesinde daha iyi bir altyapıya ulaşarak, ziyaretçilerinizi etkileyebilecek ve daha çok ziyaretçinin sitenize giriş yapmasını sağlayabileceksiniz. Sitenin ve yazılımın tamamen SEO uyumlu olması, arama motorlarından ziyaretçi kazanmasını sağlayacaktır. Arama motorlarında kalıcı bir sıralamaya geçmeniz ve bu sayede günlük ziyaretçi artışının görülmesi mümkün hale gelecektir. Firma olarak sunduğumuz bu hizmet, birçok büyük şirketin internet dünyasında başarılı olmasını sağlamış ve daha fazla müşteri potansiyeline sahip olması söz konusu olmuştur. Bu sayede müşterilerimiz bizi tercih ederken aklında herhangi bir kuşku bulundurmamaktadır.

E-Ticaret ve Web Yazılım

Eğer bir e-ticaret sitesi kurmak istiyorsanız ve tam teşkilatlı bir siteye sahip olarak dijital bir dükkana sahip olmayı amaçlıyorsanız bu konuda sizlere yardımcı olabiliriz. Web yazılım hizmetimiz sayesinde geniş kapsamlı özelliklere sahip olan bir site oluşturabiliriz. Bu sayede satış potansiyelinizi artırabilir ve kendi başarınızı gün geçtikçe yükseltebilirsiniz. Elektronik ticaret sitenizin kurulumu tarafımızca gerçekleştirilecek ve ilgi çekici vitrin, ürün sayfaları tarafımızca tasarlanacaktır. Bu sayede müşterilerinizin ilgisini çekecek ve satış potansiyelinize olumlu etkiler sunabileceksiniz. Sahip olduğumuz kalite, tecrübe, bilgi birikimi ve profesyonel ekip sayesinde istediğiniz siteye sahip olmanız mümkün hale gelmiştir.

Oluşturulacak sitenin daha sonradan ek özelliklere sahip olabilmesi mümkündür. Çünkü oluşturduğumuz siteler hazır tasarım değildir. Tamamen sıfırdan yazılmakta ve müşterilerimize sunulmaktadır. Web yazılım hizmetimizi bu şekilde verirken müşterilerimiz herhangi bir konuda problem yaşamamaktadır. Sahip olacakları site tamamen çözüm odaklı olacak ve sektörüne uygun olacaktır. Sıfırdan kodlarla oluşturulan sitenin daha sonradan gelişebilir olması, yenilikçi ve modern bir sitenin oluşmasına sebebiyet verecektir. Sitenizin yenilikçi olması ve özellik eklenebilir niteliklere sahip olması, belli bir zaman geçtikten sonra problem yaşamanıza engel olacaktır. Pomelo Soft olarak bu işi kusursuz bir şekilde tamamlıyor ve müşterilerimizin isteklerine yer vererek yazılım hizmetini sunuyoruz. Bu sayede müşterilerimiz bizlerden memnun kaldığını her zaman dile getiriyor.

Web Yazılım Hizmeti Nasıl Veriliyor?

Yazılım hizmeti, ilk etapta müşterilerimizin istekleri doğrultusunda verilmektedir. Yapılan analizler, araştırmalar dahilinde yazılımın ve sitenin altyapısı oluşturulur. Bu sayede müşterilerimiz sektörde daha temkinli adımlarla ilerlemekte ve sağlam bir altyapıya sahip olmaktadır. Tüm bunların yanı sıra müşterilerimiz ödemesini yapıyor ve teslimat süresini öğreniyor. Teslimat süresinin en düşük düzeye indirgenmesi, tarafımızca sağlanmaktadır. Bu sayede müşterilerimizin zaman kaybı yaşaması söz konusu olmamakta ve internet dünyasındaki tüm ihtiyaçlarını kolay bir şekilde karşılamaktadır. Sitede oluşan herhangi bir teknik problem anında yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz.

  • Şirket İçi Yazılım Çözümleri ile İş Yükünüzü Hafifletin! Şirket İçi Yazılım Çözümleri ile İş Yükünüzü Hafifletin!
  • Kaliteli ve Profesyonel Yazılım Firması Kaliteli ve Profesyonel Yazılım Firması