Tüm cihazlarla uyumlu olarak hazırlanmış web tasarımlara responsive web tasarım denir. İnternet teknolojisinin akıllı telefon ve tabletlerde kullanılmaya başlanmasıyla web sitesi tasarımları da boyut değiştirmiştir. Mobil cihazlara ve tabletlere uyumlu olan responsive tasarım yaygın olarak tercih edilmeye başlanmıştır. Artık eski tip siteler yerine akıllı telefon ve tabletlere uyum sağlayabilen duyarlı web tasarımlar ilgi görmeye başlamıştır.

Firmamızın uzmanlık alanlarından biri olan web tasarıma responsive tasarım boyutunu ekleyerek, web sitenizin her cihazdan ulaşılabilir olmasını sağlıyoruz. Artık kişisel kullanımlar değil, iş amaçlı kullanımlarda da tercih edilen akıllı telefonlarda kolayca açılabilen ve site tasarımının bilgisayar, telefon ve akıllı telefonlarda ayrı ayrı düzgün görünmesini sağlayan bu sistemi siz de web sitenize uygulamalısınız. Responsive tasarım ile her cihazda ulaşılabilir olmanın avantajını yaşarken dijital medya, seo, reklam ve pazarlama hizmetleri ile interaktif bir web dünyasına adım atmanız için yanınızdayız.

Yüzlerce referansımızla kurumsal alanda hizmet verdiğimiz firmaların sayısı her geçen gün artarken gelişen teknolojiye ayak uydurarak geliştirdiğimiz hizmet ağıyla her zaman güncel kalmaktayız. Siz de devlerin yanında yer almak istiyorsanız, modern web hizmetleri için bizi tercih edebilirsiniz.

  •  Kurumsal Kimlik Çalışması Nedir? Kurumsal Kimlik Çalışması Nedir?
  • Kurumsal Web Tasarım Kurumsal Web Tasarım