Sektörünüzle alakalı özel bir yazılıma ihtiyaç duyuyorsanız, iyi bir firmayla anlaşma yapmanız gerekir. Bu konuda tecrübeli bir firma olarak hizmet vermekte ve müşterilerimizin ihtiyacını karşılayacak şekilde özel yazılım çözümleri üretmekteyiz. Şirket içi yazılım çözümleri tarafımızca sağlanmakta ve kapsamlı bir altyapıya sahip olacak şekilde oluşturulmaktadır.

Eğer sektörünüzle alakalı bir yazılım istiyorsanız, bizlere isteklerinizi bildirmeniz yeterli olacaktır. Sipariş verme sistemi, sipariş düzenleme sistemi ve buna benzer olarak e-ticaret sitesi kurulumu gibi konularda tecrübeliyiz. Şirket içindeki iş yüklerinizi azaltacak teknolojik ve sistematik düzeyde olan yazılımlar tarafımızca oluşturulacaktır. Bu sayede işlerinizi daha hızlı tamamlayabilecek ve iş yükünüzü hafifleteceksiniz.

Yazılımın sahip olacağı özellikleri siz belirleyebilirsiniz. İstediğiniz tüm özellikler yazılıma entegre edilecek ve tarafınıza sunulacaktır. Bu sayede sistematik çalışma düzeyine sahip olacak ve sürekli iş yaptırdığınız personellerinize de rahatlık sağlayabileceksiniz. Şirket içi yazılım çözümleri hizmetimiz, tüm bunların yanı sıra personel alımı gibi konulara da yardımcı olmaktadır. Örneğin bir personele ihtiyaç duyuyorsanız ve bu personelinizin günlük düzenli olarak iş yapması gerekiyorsa bu işi sahip olacağınız yazılıma yaptırabilirsiniz. Bu sayede bir kereliğine ödeme yaparak, her zaman bu yazılımı kullanabilir ve yazılımın tüm haklarına sahip olabilirsiniz. Sunacağımız yazılımlara aynı zamanda her zaman destek vermekteyiz. Tekniksel konuda herhangi bir problem yaşanırsa, yardımcı olmaktayız.

Şirket İçi Yazılım Çözümleri Hizmeti

İlk etapta yazılımın sahip olacağı özellikleri belirtmeniz gerekir. İşlerinizi profesyonel bir düzeyde kontrol etmek ve bu kontrolü yaparken herhangi bir problem yaşamak istemiyorsanız, doğru adrestesiniz! İş takip yazılımını sizlere sunabilir ve sektörünüze uygun bir düzeye getirebiliriz. Yapacağınız tüm işlerin kontrolünü Excell yerine bir yazılım üzerinde yapmanız, profesyonel ve teknolojik görünümünüzü ön plana çıkartacaktır. Şirket içi yazılım çözümleri sayesinde kendi teknolojik gelişmenizi sağlayabilir ve personellerinizin sahip olacağı iş yükünü azaltabilirsiniz. Eğer siteniz üzerinde bu yazılımı kullanacaksanız ve yönetimini kolay bir hale getirecekseniz bu konuda da profesyonelliğimizi konuşturarak sizlere hizmet verebiliriz. Pomelo Soft olarak sektörde yıllardır bulunuyor ve birçok kurumsal firmaya bu konuda destek veriyoruz.

Yazılımın güvenlik tehdidi oluşturmaması ve istenildiği taktirde matematik işlemlerini yapabilmesi mümkün hâle gelecektir. Örneğin finansal yönetiminizi yapabilecek bir yazılıma ihtiyaç duyuyorsanız yazılımın matematiksel formülleri tarafımızca oluşturulacak ve gelir – gider takibini kolay bir şekilde yapabileceksiniz. Sahip olacağınız yazılımı her zaman kullanabilmeniz ve yeri geldiğinde geliştirebilmeniz mümkündür. Şirket içi yazılım çözümleri hizmetini aldığınız takdirde ve bizlerle iletişime geçtiğiniz anda tüm bu avantajlardan faydalanabilirsiniz. Birçok kurumsal firma kendi işlerini yazılım üzerinden halletmektedir. Personellerinizi takip edebilecek ve yaptığı işleri gözetleyebilecek bir yazılıma ihtiyaç duyuyorsanız, o tarz bir yazılımın oluşturulması kısa bir süre alacak ve tarafınıza teslim edilecektir.

İş Yükünü Hafifletecek Şirket İçi Yazılım Çözümleri

Sizler için hazırlayacağımız yazılımlar, sıfırdan yazılmakta olup; kapsamlı bir altyapıya sahip olacaktır. Bu sayede yazılımınıza yeni özellikler ekleyebilecek ve kullanırken herhangi bir problem yaşamayacaksınız. Bizi tercih eden firmaların iş yükünden kurtulabilmesi, verdiğimiz şirket içi yazılım çözümleri hizmetiyle mümkün hâle gelmektedir. Müşterilerimiz istediği her zaman yazılımı kullanabilmekte ve bulunduğu sektörde rakiplerinin önüne geçebilmektedir. Yazılımın sahip olduğu fiyat tarafımızca en uygun düzeye indirilmektedir. Bu sayede müşterilerimizin bütçesini koruyarak hizmet veriyor ve bizden memnun kalmalarını sağlıyoruz. Uygun fiyat ve yüksek kalite politikasını izleyerek hizmet veriyor, sektörde öncü bir şirket olmayı başarıyoruz. İstediğiniz özellikte bir yazılımı hızlı bir şekilde kullanmak istiyorsanız, profesyonel bir şekilde verilen hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

  • Tecrübeli Özel Yazılım Firması Tecrübeli Özel Yazılım Firması
  • Web Yazılım Hizmetimizle Sitenizin İşlevselliğini Arttırın! Web Yazılım Hizmetimizle Sitenizin İşlevselliğini Arttırın!